0-1 Oliver Oliveros (Anders Nilsson) 14 min
0-2 Oliver Oliveros (Robin Mårtensson) 34 min
0-3 Oliver Oliveros (Anders Nilsson) 48 min
1-3 50 min

Varningar
Robin Liljegren 52 min

ÖT Smygehuk spelade sin sjunde raka match utan förlust när man bortaslog Liga 06 med 1-3. Matchens första chans har Liga 06 då man i den 7:e minuten kommer i ett 2 mot 1 läge och får iväg ett avslut som Anders Ohlsson gör en fin räddning på nere vid. I den 9:e minuten kommer Robin Mårtensson runt på sin högerkant och han slår ett långt inlägg som Anders Nilsson når högst på men tyvärr går Anders nick mitt på målvakten. I den 12:e minuten snappar vänsterbacken Vicot Larsson upp bollen på vänsterkanten efter en hörna och Victor skickar in bollen mot första stolpen där Mattias Jönsson dröjt sig kvar men Mattias avslut går långt utanför. I den 14:e minuten spelas en lång boll upp mot Anders Nilsson som snyggt tar emot och vänder upp och serverar Oliver Oliveros ett friläge och när Oliver närmar sig målvakten placerar han kyligt in 0-1 för ÖT Smygehuk. Det var Olivers 7:e mål i år. I den 19:e minuten får Oliver Oliveros ett nytt bra läge men just i skottögonblicket slänger sig en försvarare och täcker skottet. I den 34:e minuten slår Robin Mårtensson en fin genomskärare till Oliver Oliveros som kommer 1 mot 1 och Oliver dribblar sig förbi försvararen innan han petar bollen förbi den utrusande målvakten fram till 0-2. Det var Olivers 8:e mål i år. ÖT Smygehuk går till halvtidsvila med en tvåmålsledning och har kontrollerat spelet på ett förtjänstfullt sätt. Johan Revesz och Victor Larsson byts ut till förmån för Nicklas Mattsson och Martin Jönsson. Redan i den första minuten av den andra halvleken får Liga 06 en frispark cirka 30 meter från mål. Bollen lyfts in mot mål där en omarkerad Ligaspelare sprungit sig fri och nickar bollen i ribban. Tur där för ÖT! I den 48:e minuten kommer ÖT Smygehuk 2 mot 1 där Anders Nilsson är bollförare. Anders släpper bollen elegant på djupet till Oliver Oliveros som kommer fri och kyligt placerar in 0-3 och därmed hattrick för Oliver Oliveros. ÖT Smygehuks första hattrick-skytt i år. Det var Olivers 9:e mål i år. Men Liga skulle replikera blixtsnabbt. I den 50:e minuten slås en finfin genomskärare mellan ÖT Smygehuks mittbackar och forwarden kommer fri och placerar in reduceringen till 1-3. I den 61:a minuten kommer Robin Mårtensson runt på högerkanten och lyfter in ett inlägg som Oliver Oliveros språngnickar upp i ribban och ut. Nära Olivers 4:e där. I den 62:a minuten slår Martin Jönsson en perfekt hörna på första stolpen där Anders Nilsson går upp och nickar tätt utanför stolpen. I den 81:a minuten slår Nicklas Mattsson en fantastiskt långboll till en framstormande Philip Marklund som tar sig in i straffområdet genom att dribbla förbi sin försvarare och kommer mot målvakten i dålig vinkel där Philip försöker chippa bollen över målvakten men målvakten får upp en hand och räddar till hörna. ÖT Smygehuk är nära ett par gånger under slutminuterna att utöka ledningen men 1-3 står sig som slutresultat. I nästa match väntar Bosniska FK Behar på hemmaplan på lördagen den 21:e augusti klockan 15:00.